O podjetju

PAUL HARTMANN ADRIATIC d.o.o.
Letališka cesta 3c
1000 Ljubljana

Tel: 01/548 45 81
Fax: 01/548 45 89
E-pošta: info@si.hartmann.info

Pristojni predstavniki/uprava:
Andreas Joehle (Predsednik)
Dr. Raymund Heinen
Michel Kuehn
Stephan Schulz

Trgovinski register:
HRB 661090, okrožno sodišče v Ulmu

ID za DDV:
DE 145 566 683

Odgovornost za vsebino
Vsebina na spletni strani družbe PAUL HARTMANN AG je bila pripravljena z veliko skrbnostjo. Kljub temu ne moremo jamčiti za pravilnost, popolnost in aktualnost vsebin. Kot ponudnik storitev je družba PAUL HARTMANN AG skladno s 1. odstavkom 7. člena nemškega Zakona o telekomunikacijskih storitvah (TMG) skladno s splošnimi zakoni odgovorna za lastne vsebine na teh straneh.

Skladno z 8. do 10. členom zakona TMG pa družba PAUL HARTMANN AG kot ponudnik storitev ni odgovorna za nadzor nad posredovanimi ali shranjenimi informacijami tretjih oseb ali za njihovo preverjanje glede okoliščin, ki kažejo na protizakonsko dejavnost. Obveznosti glede odstranitve ali preprečevanja uporabe informacij na podlagi splošnih zakonov s tem ostanejo nespremenjene. Odgovornost v zvezi s tem je mogoča šele od trenutka seznanjenosti s konkretno kršitvijo pravic. Po seznanitvi z ustrezno kršitvijo pravic bomo zadevne vsebine nemudoma odstranili.

Avtorske pravice
Vsebine in dela na teh straneh, ki jih je zagotovil upravitelj strani, so predmet nemškega Zakona o avtorskih pravicah. Družba PAUL HARTMANN AG si pridržuje pravice do vseh besedil, slik, zvočnih datotek in videoposnetkov ter vseh drugih objavljenih informacij. Za kopiranje, obdelavo, razmnoževanje, distribucijo ali shranjevanje podatkov v celoti ali delno v sistemih za obdelavo podatkov ne glede na vrsto je potrebno predhodno pisno soglasje družbe PAUL HARTMANN AG.

Prenašanje in kopiranje teh strani je dovoljeno samo v zasebne, nekomercialne namene. Če vsebine na teh straneh ni pripravil upravitelj strani, veljajo avtorske pravice tretjih oseb. Zlasti se kot takšne označijo vsebine tretjih oseb. Če boste kljub temu opazili kršitve avtorskih pravic, nas o tem obvestite. Po seznanitvi s kršitvijo pravic bomo takšne vsebine nemudoma odstranili.

Varstvo podatkov
Uporaba spletne strani družbe PAUL HARTMANN AG je mogoča brez posredovanja osebnih podatkov. Če se na naših spletnih straneh zbirajo osebni podatki (npr. ime, naslov ali e-poštni naslov), je takšno posredovanje podatkov vedno prostovoljno, pri čemer je naveden namen zbiranja podatkov. Teh podatkov brez izrecnega soglasja ne posredujemo tretjim osebam.

Bodite pozorni na to, da lahko prenos podatkov prek spleta vključuje varnostne vrzeli. Brezhibne zaščite podatkov pred dostopom tretjih oseb ni mogoče zagotoviti.

Odgovornost za hiperpovezave
Ponudba izdelkov družbe PAUL HARTMANN AG vsebuje povezave do spletnih strani tretjih oseb, na vsebine katerih družba HARTMANN nima vpliva. Za te tuje vsebine zato ne prevzemamo nobene odgovornosti.

Za vsebine povezanih strani je vedno odgovoren zadevni ponudnik ali upravitelj strani. Povezane strani smo v času dodajanja povezav preverili glede morebitnih kršitev pravic. V času dodajanja povezav vsebine niso bile v nasprotju z zakonodajo. Nenehen nadzor nad vsebino povezanih strani brez točno opredeljene kršitve pravic žal ni smiseln. Po seznanitvi s kršitvijo pravic bomo takšne povezave nemudoma odstranili.

Spletna analiza

Na tem spletnem mestu družba etracker GmbH s svojimi tehnologijami podatke zbira in shranjuje za namene trženja in optimizacije. Na podlagi teh podatkov se pod psevdonimom ustvarijo uporabniški profili. V ta namen se uporabljajo tako imenovani piškotki. Pri piškotkih gre za kratke besedilne datoteke, ki se lokalno shranijo v medpomnilnik brskalnika obiskovalca spletne strani. Piškotki omogočajo ponovno prepoznavanje spletnega brskalnika. Podatkov, pridobljeni s tehnologijami družbe etracker, brez izrecnega dovoljenja uporabnika ne uporabljamo za osebno identifikacijo obiskovalca teh strani in ne povezujemo z osebnimi podatki o nosilcu psevdonima. Zbiranje in shranjevanje podatkov je mogoče kadar koli preklicati za naprej.